Hvordan ændrer vi narrativet om gas?
Hvordan ændrer vi narrativet om gas?

Frokostwebinar: Hvordan skal vi kommunikere om gas?

Slutter
Zoom (online)
https://us02web.zoom.us/j/88384303259?pwd=OWg3QnRq

NOAH afholder et halv times frokostwebinar på onsdag d. 23/2 kl. 12.30, om hvilke argumenter vi kan benytte, når vi skal imødegå industriens og politikernes forsøg på at udstille gas som en “klimavenlig” energikilde.

Zoom link her 

Der er mange eksempler på, hvordan gas i øjeblikket bliver greenwashed, eksempelvis har EU-kommissionen netop foreslået, at “naturgas” skal klassificeres som en bæredygtig investering, og Energinet påstår at Baltic Pipe vil fremme den grønne omstilling de næste 30 år.

Der er behov for, at vi ændrer narrativet omkring gas, og på webinaret vil Tobias gennemgå FoEE’s rapport om at kommunikere om gas, og vi vil diskutere, i hvilket omfang indholdet kan bruges i en dansk kontekst.

Mange hilsener

Jacob og Tobias

 

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!