gulerod

Grøntsager og grønne sager

Jyderup Højskole

Klimaforandringerne er her og menneskets forhold til naturen ændrer sig. Tag med på sommerkursus

Vi lever i en tid med store forandringer. Klimaforandringerne er her og menneskets forhold til naturen ændrer sig. Det betyder, at vi må indstille os på at nytænke vores samfund og måde at leve på. Omstillingen rummer ikke kun tal og tekniske løsninger, men er også en mulighed for at genopfinde vores måde at se på læring, viden, forståelse og ikke mindst hinanden. På sommerkurset møder du derfor en bred vifte af forskellige synspunkter og fagligheder i omstillingen bla. biologen, forfatteren, politikeren, naturkokken, ildjælen og landmanden.

Brug en sommeruge sammen med andre engagerede mennesker i smukke omgivelser på et slot ved skov og sø, med muligheder for sejle i kano, overnatte på tømmerflåden og tage en tur i sauna. Igennem ugen bliver du inspireret foredrag fra ekspert og udflugt til smukke orø, der er godt i gang med drømmene om den nye verden. Hele ugen igennem spiser du lækker mad fra vores køkken, der fokuserer på økologi og lokale fødevare, med mulighed for at være både vegetar og veganer.

Læs mere og tilmeld dig

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!