Aktion i Holbæk
Institut for Evige Utopier besøger Ungdommens Folkemøde

Institut for Evige Utopier besøger Ungdommens Folkemøde

Slutter
Valbyparken
Sydhavnen

En væv med genbrugsfibre og et pop-op telt draperet med frynser og folder af noget, der nærmer sig farven af den menneskelige hjerne, danner rammen om en diskussion om erhvervspolitik og visioner for fremtidens Europa med danske unge

Vores stand på Ungdommens Folkemøde skaber en sanselig dialog om fremtidens EU og globale handelsmønstre. Ambitionen er at gøre publikum bedre i stand til at forestille sig positive utopier for fremtiden.

Utopier kan blive – og har før vist sig at være – starten på en ny virkelighed (for eksempel kampen for kvinders stemmeret!). Vi kalder det sensorisk aktivisme – hvor sanselig scenekunst former de problemstillinger, verden står overfor.

Vi har åbent begge dage:

Kl. 9.00-12.00

Kl. 13.00-15.00

 

Fonde

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!