David Rovics
David Rovics koncertplakat

Miljø & Mad #6 + koncert med David Rovics. Tema: Gas

Slutter
Folkets Hus
Stengade 50, 2200 København N
Tilmelding

NOAH afholder igen Miljø & Mad, denne gang i Folkets Hus på Nørrebro, hvor der er lagt op til lidt af en særlig aften.

Du får som sædvanligt dit miljøpolitiske vidensindspark og dit lækre økologiske, plantebaserede måltid. Men på denne aften er der også en koncert med i pakken, da den venstreorienterede kultsanger David Rovics gæster Folkets Hus.

Arrangementet er donationsbaseret, hvor du betaler, hvad du synes er rimeligt. Overskuddet fra aftenen vil gå ubeskåret til Friends of the Earth Mozambique (Justiça Ambiental // JA!) og deres kamp mod indvinding af fossilgas.

Hvis du ønsker at støtte Friends of the Earth Mozambique på forhånd, eller ikke kan komme til koncerten, kan du overføre et beløb til NOAHs MobilePay (114019) eller konto i Fælleskassen (8411 2005853) og mærke overførslen med "JA!".

Det bliver en aften i indignationens, solidaritetens og musikkens ånd - vi glæder os til at se dig!

PROGRAM:

17:00 - Dørene åbner

17:30 - Jacob Sørensen og Marie Hagensen fra NOAH holder oplæg om henholdsvis ny gasinfrastruktur i Danmark og fossile forbrydelser i Mozambique.

18:45 - Folkekøkken med mad fra Det Gode Selskab

20:00 - Koncert med David Rovics

_______________________________

Om David Rovics:

David Rovics er en moderne folke- og protestsanger, som har turneret verden over og spillet til massive demonstrationer arrangeret af progressive bevægelser i både Berlin, København og New York mm.

Rovics synger om alt fra nutidige emner, ofte i relation til amerikansk imperialisme, til historiske sociale bevægelser, samt satiriske samtidsbetragtninger af både venner og fjender. En meget arbejdsom musiker, som til og med har produceret to albums af børnemusik!

Bio: www.davidrovics.com/media

Tilmelding

Navn

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!