banner
banner

Tilmeld dig nu NOAHs naturskole i det fri

Hvad er Natura 2000? Hvorfor anses noget natur for at være "bevaringsværdigt"? Hvor stor en rolle spiller EU i vores naturbeskyttelseslovgivning? Hvad betyder naturen for os? Hvordan er der i Suserup Skov - en af Danmarks få urskove?

22. april 2022 · Kl. 13:14 Nyhed

Disse spørgsmål og mange andre skal vi forsøge at finde svar på, når NOAH i år afholder sin første udgave af NOAHs naturskole i det fri. Her vil vi tage jer med på ture i nogle af de mange spændende, beskyttede Natura 2000-områder, der er rundt omkring på Sjælland, og klæde jer på til at indgå i kampen for mere og rigere natur.

Omdrejningspunktet vil være naturbeskyttelse, men for at forstå, hvorfor noget natur skal beskyttes og noget andet ikke skal, bliver vi nødt til at sætte os ind i, hvad det egentlig er for noget natur, vi taler om, når vi taler om naturbeskyttelseslovgivning. Derfor vil vi på NOAHs naturskole i det fri invitere forskellige guider med på vores ture, som både kan gøre os klogere på områderne, vi skal besøge, og på vores egne opfattelser af, hvad natur er.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, skal du reservere alle dine søndage i maj og juni - eller blot nogen af dem - og møde op på de tidspunkter og steder, hvor du ønsker at deltage.

Læs mere om program og tilmelding her.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!