Tag Jorden tilbage - en stemme til kvindelige jordbrugere

Ny hjemmeside Tag Jorden tilbage - en stemme til kvindelige jordbrugere

29. maj 2020 · Kl. 10:05 Nyhed

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye hjemmeside "Tag Jorden tilbage": reclaimthesoil.org

Hjemmesiden er resultatet af et års intensiv research om kvinder i landbruget i samarbejde med de to organisationer Frie Bønder - Levende Land og ECASARD - La Via Campesina Ghana.

Vi har mødt kvindelige småskalabønder fra Ghana og Danmark og giver med reclaimthesoil.org en stemme til de kvinder, der ofte ikke bliver hørt eller repræsenteret på landbrugsområdet.

På reclaimthesoil.org finder du portrætter af kvinder, der beskæftiger sig med landbrug. Du kan læse og høre deres individuelle historier og deres bud på løsninger for landbrugets fremtid gennem artikler, podcasts og undervisningsmateriale.

Du kan også opleve vores plakatudstilling om kvinderne og deres kampe. Udstillingen har indtil nu været at finde på UNION i København og rykker inden længe til Godsbanen i Aarhus.

Rigtig god fornøjelse!

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!