Vækstcirkus

Vækstcirkus - hvor længe kan vi holde balancen?

Slutter
Kultorvet
København K

NOAH og Ungdom NOAH inviterer alle ind i manegen i Vækstcirkusset! 

Politikernes manglende prioritering af bæredygtig omstilling er den rene cirkusforestilling. På en jordklode med knappe ressourcer er det utopisk at forestille sig, at væksten i de rige lande kan vare ved. Vi ønsker en ny bæredygtig opsætning baseret på det gode liv uden økonomisk vækst. Men vi kan ikke gøre det individuelt – vi er nødt til at have politikerne til at vågne op. 

I Vækstmanegen kan du selv få lov at forsøge at finde balancen og holde dig gående på stylter og ethjulet cykel, når cirkusdirektøren råber ”hurtigere, hurtigere, hurtigere!”.

I Visionsmanegen kan du sende partiernes klimaordførere forslag til, hvordan vi skal bremse væksten og sikre en bæredygtig fremtid. 

NOAH inviterer til opfølgningsmøde torsdag d. 11 oktober kl. 19 hvor vi samler alle inputs og sender dem af sted til klimaordførerne.

Ungdom NOAH holder møder hver onsdag kl. 16.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!