• Hjemmeside

Global Klima

NOAHs klimahjemmeside er lavet for at give den bedst mulige viden om den globale opvarmning og dens konsekvenser i en nøgtern og letforståelig form.

1. april 2017 · Kl. 12:51 Materiale
global-klima

Vi har gjort en del ud af at fortælle om, hvilke muligheder, vi har for at standse de farlige klimaændringer, før de udvikler sig til en alvorlig trussel for vores civilisation og for det naturlige miljø. Specielt ser vi på, hvordan man politisk i de internationale klimaforhandlinger for holder sig til klimatruslen.

For at øge brugbarheden, har vi i den seneste opdatering af klimahjemmesiden har vi lagt en stor del af stoffet ud i pdf-hæfter, som lettere kan læses og udprintes som selvstændige publikationer.

Hjemmesiden er primært lavet til undervisningsbrug i folkeskolens ældste klasser samt de gymnasiale uddannelser. Ved udarbejdelsen er der brugt en lang række kilder med det til fælles, at de stammer fra store, anerkendte forskninginstitutioner.

Vi håber, hjemmesiden kan være til nytte for såvel undervisere og studerende samt alle andre, som søger viden om den globale opvarmning, dens konsekvenser og vores muligheder for at imødegå den.

Redaktion og lay-out: Stig Melgaard

Medforfatter: Palle Bendsen

Ansvarlig for sitet: NOAH Klimaretfærdighed og Energi

 

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!