Grøn dannelse
Klimafællesskab for unge

Nyt i NOAH Klimafællesskab for unge

23. september 2022 · Kl. 17:59 Nyhed

Savner du et klimafællesskab og er du mellem 15 og 19 - så kom og mød andre unge som dig.

Alle mandage 16.30-18:00 - Nørrebrogade 39, 2200 Kbh N.

Tilmeld dig næste møde her.

Gruppen er for alle, der bekymrer sig om fremtiden og gerne vil udforske klima, natur og retfærdighed sammen med andre unge. Lige meget om du ser dig selv som klimaekspert eller først lige er begyndt at interessere dig for emnet for nylig, kan du være med her. 

Sammen skal vi undersøge, hvordan klimaretfærdighed kan se ud i praksis. Vi skal på ture ud i det ganske land og opleve bæredygtig madproduktion, møde folk der kæmper for mere biodiversitet, for ren energi og mod falske løsninger og greenwashing. Vi vil bruge vores fælles viden til at finde nye måder, hvorpå vi sammen kan handle mod klimakrise og ulighed. 

Vi mødes fremadrettet hver mandag kl. 16.30-18 i NOAHs lokaler på Nørrebrogade 39, 1. tv. til lækre snacks, diskussioner og hygge.

Der er også mulighed for at deltage i vegansk fællesspisning én mandag om måneden og for at tage på sommerlejre og weekendture sammen. 

Det er gratis at være med i klimafællesskabet.

Er du nysgerrig på at høre mere, så skriv til ida@noah.dk, eller tilmeld dig næste møde her.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!