lokal energi

Film Ny film om lokalt ejet vedvarende energi

28. januar 2016 · Kl. 13:06 Nyhed

Fremtiden for lokalt ejet vedvarende energi i Danmark

Dansk energiforsyning står ved en skillevej. Skal man udnytte de muligheder, som de vedvarende energikilder giver for decentral energiproduktion og lokalt ejerskab og udbytte ? 
Eller skal man fremme centralisering og ejerskab af store – ofte multinationale - energiselskaber og kapitalinteresser.

Hvordan får danske forbrugere  den mest omkostningseffektive omstilling og samtidig største lokale nytte og udbytte af brugen af vedvarende energikilder ?

Som et led i kampagnen for lokalt ejet vedvarende energi, Community Power, har NOAH Energi og Klima lavet en ny film med gode eksempler på lokalt ejet og demokratisk styret vedvarende energi.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/5hTuVClORUE.jpg?itok=le82mrB7","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=5hTuVClORUE","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsivt)."]}

Vi opfordrer til at dele link og i øvrigt skrive under on-line for Lokalt ejet vedvarende energi http://www.skrivunder.net/lokalt-ejet-energi

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!