- 31. december 2020
Offentlige indsatser for bæredygtig mad
Indsigter og anbefalinger, der baner vej for sund, klimaog miljøvenlig mad, som skaber jobs, lokalliv, velfærd, retfærdighed og lever op til vores globale ansvar
Har du tænkt over, hvordan det er, at være nabo til en af Danmarks kæmpestore svinefabrikker? Eller hvorfor, der stadig ikke er en politisk plan for at ændre det danske landbrug så vi kan komme ud af den økologiske krise vi står i? Kom med og nyd lækker vegetarisk mad og se den korte Greenpeace-dokumentar “Nabo til en Svinefabrik”. Efter filmen vil der være oplæg af filmens skaber, journalist Kristian Sloth.
Har du tænkt over, hvordan det er, at være nabo til en af Danmarks kæmpestore svinefabrikker? Eller hvorfor, der stadig ikke er en politisk plan for at ændre det danske landbrug så vi kan komme ud af den økologiske vi står i? Kom med og nyd lækker vegetarisk mad og se den korte Greenpeace-dokumentar “Nabo til en Svinefabrik”.
Indsigter og anbefalinger, der baner vej for sund, klimaog miljøvenlig mad, som skaber jobs, lokalliv, velfærd, retfærdighed og lever op til vores globale ansvar
Vi er kommet nærmere en definition på bæredygtig kost , kunne vi konkludere i december, da vi udgav rapporten Future Nordic Diets . Rapporten er udarbejdet af Sveriges Landbrugsuniversitet i ...
Landbrug er grundlaget for vores fødevaresystem og forudsætningen for at drive landbrug er et rent miljø og en forskelligartet natur. Men i øjeblikket er landbruget årsag til store miljøproblemer, herunder voldsomme drivhusgas- og kvælstofudslip.
I dagens Danmark er der masser af mad i supermarkederne. Så hvorfor skal vi bekymre os om, hvem der bestemmer, hvor den kommer fra? OBS! Der er lukket for tilmelding til konferencen